Maarten van Zon

Maarten van Zon

Functie

Directie/Adviseur Ergo Zit
Fysio- Manueeltherapeut 

Maak nu tijd vrij om te bewegen dan hoeft u later geen tijd vrij te maken om ziek te zijn. 

Van sport naar bedrijf

Voordat ik bij Ergo Zit begon ben ik altijd werkzaam geweest als fysio- en manueel therapeut in de sportgezondheidszorg. Hier was ik gewend om sporters fysiek voor te bereiden op grote toernooien en de kans op blessures te minimaliseren. In '98 ben ik bij Ergo Zit gekomen en samen met Hans het fundament gelegd voor wat Ergo Zit nu is en uitstraalt. De ervaring en achtergrond uit de sport is mede verantwoordelijk voor de positionering van Ergo Zit in de markt. Het altijd zoeken naar de mogelijkheden, het "use it or lose it" principe zijn enkele voorbeelden van mijn benadering.

Mijn visie op het lichaam

Ik hang erg aan het "Use it or lose it" principe. We hebben functionele prikkels nodig om in goede conditie te blijven; spieren moeten kunnen aan,- en ontspannen, gewrichten willen bewegen, het hart wil pompen en zo zijn er noge vele voorbeelden te geven. Door automatisering en mechanisering is de westerse mens steeds meer gaan zitten en zien we een toename van de zogenoemde welvaartsziektes. Mijn doel is om bij ieder persoonlijk de attitude ten aanzien van zijn of haar gezondheid gedurende het dagelijks leven te veranderen en zo bij te dragen aan een gezondere levenstijl.  

Bent u door Maarten geholpen?

Wij vinden het altijd fijn als u zich weer prima geholpen voelt om uw ervaringen met andere klanten te delen. Dit kunt u doen door ons een mail te sturen met uw ervaring of via linkedin een "recommendation"  te plaatsen bij de adviseur.

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Bel dan vrijblijvend met onze klantenservice:

Neem contact met ons op

Contact

Wilt u dat Ergo Zit eens langskomt op uw werkvloer of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via 073-6571300, of per e-mail naar info@ergozit.nl