Hans Esser

Hans Esser

Functie

Directie/Adviseur Ergo Zit
Fysio- Manueeltherapeut

Vindt het een uitdaging om tot het uiterste te gaan iemand weer terug te brengen in zijn werksituatie

Meer dan 15 jaar ervaring

In ’97 begonnen met Ergo Zit, daarvoor was ik werkzaam als fysio- en manueel therapeut. Ik ben iemand met een grote productkennis en vind het een uitdaging om tot het uiterste te gaan iemand weer terug te brengen in zijn werksituatie. Daarbij verlang ik  een grote inzet van alle betrokken partijen.

Mijn visie op het lichaam

Eigenlijk wil het lichaam klachtenvrij zijn, echter door ons eenzijdig leefpatroon en een voorkeur voor een bepaalde leefstijl belasten we ons lichaam te eenzijdig en/of te weinig. Door inzicht te geven in deze problematiek en door een andere leefstijl aan te meten wordt het lichaam beter gebruikt. Wij zitten allen, meer dan 10 uur per dag en door het lichaam dynamisch zittend te trainen oefen je de weefsels welke gestimuleerd moeten worden. En elke dag dat u op zo'n dynamische stoel zit traint u onbewust aan klachtenvermindering.

Bent u door Hans geholpen?

Wij vinden het altijd fijn als u zich weer prima geholpen voelt om uw ervaringen met andere klanten te delen. Dit kunt u doen door ons een mail te sturen met uw ervaring of via linkedin een "recommendation"  te plaatsen bij de adviseur.

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Bel dan vrijblijvend met onze klantenservice:

Neem contact met ons op

Contact

Wilt u dat Ergo Zit eens langskomt op uw werkvloer of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via 073-6571300, of per e-mail naar info@ergozit.nl