David Joosen

David Joosen

Functie 

Adviseur Ergo Zit
Fysiotherapeut 

Als je begrijpt wat je klachten inhouden dan pas kun je er zelf ook iets aan veranderen

Duidelijke visie en aanpak

Na werkervaring opgedaan te hebben als fysiotherapeut in het ziekenhuis en diverse praktijken ben ik in 2008 bij Ergo Zit terecht gekomen. De duidelijke visie en aanpak sprak mij meteen aan en de diversiteit in het werk maakt elke dag weer anders. Binnen Ergo Zit houd ik me nu voornamelijk bezig met individuele begeleiding en het geven workshops binnen diverse bedrijven. Een belangrijk aandachtspunt binnen mijn werk vind ik uitleg en inzicht geven in de oorzaak-gevolgrelatie van de klachten van de client, hierdoor kan de client patronen zelf herkennen en hier zelf iets aan doen. 

Mijn visie op het lichaam

Ons lichaam past zich altijd aan onze dagelijkse activiteiten. Spieren en gewrichten worden steeds minder belast door een inactieve levenstijl. Door kritisch te kijken naar de varieteit in beweging in ons dagelijks patroon kunnen wij dit ook beinvloeden. Centraal hierbij staan inzicht, herkenning en dus ook een duidelijke uitleg van de werking van ons lichaam. Als iemand begrijpt hoe zijn of haar houdings- en bewegingsapparaat werkt dan kunnen kan hij of zij ook patronen herkennen en dit met begeleiding veranderen. Dit proces is niet altijd even makkelijk, maar geeft wel een langdurig succesvol resultaat.

Bent u geholpen door David?

Wij vinden het altijd fijn als u zich weer prima geholpen voelt om uw ervaringen met andere klanten te delen. Dit kunt u doen door ons een mail te sturen met uw ervaring of via linkedin een "recommendation"  te plaatsen bij de adviseur.

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Bel dan vrijblijvend met onze klantenservice:

Neem contact met ons op

Contact

Wilt u dat Ergo Zit eens langskomt op uw werkvloer of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via 073-6571300, of per e-mail naar info@ergozit.nl