Onze aanpak

Het vitaliseren en optimaal laten presteren van u als medewerker is de kern van onze dagelijkse werkzaamheden. Vanuit een sterk ontwikkelde visie; 'Use it or lose it ' worden diensten en producten ingezet om dit te realiseren.   

Wie is Ergo Zit?

Ergo Zit is een toonaangevend adviesbureau op het gebied van arbeid en gezondheid. Middels een aantal unieke en door ons ontwikkelde interventies en trainingen zijn wij in staat om een medewerker met fysieke problemen sneller te laten herstellen en zodoende ziekteverzuim te voorkomen. Daarnaast worden ook de inzetbaarheid en de prestaties van uw medewerker vergroot. 

Onze uitgangspunten:

  • Werkend vanuit het 'Use it or lose it' principe

  • 24/7 benadering waarbij zowel fysieke als mentale en sociale aspecten belicht worden

  • Iedere medewerker heeft een persoonlijke verantwoordelijkheid voor het behoud van zijn of haar vitaliteit

  • Van klacht naar gedrag

  • Géén therapie, Ergo Zit pakt klachten aan bij de bron en geeft u de regie in handen  

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons:

Neem contact met ons op

Diensten

Contact

Wilt u dat Ergo Zit eens langskomt op uw werkvloer of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via 073-6571300, of per e-mail naar info@ergozit.nl

Ervaringen van klanten

Ilona Veld Ilona Veld
Reclassering Nederland

Ergo Zit heeft bij ons workshops verzorgd voor de medewerkers. De medewerkers hebben dit als zinvol, prettig en praktisch toepasbaar ervaren. Het heeft inzichten gegeven die niet alleen in het werk maar ook in het dagelijkse leven bruikbaar zijn.

Ton van den Berk Ton van den Berk
Jumbo Supermarkten

Enige tijd geleden besloot Jumbo tot het geven van tiltrainingen om het verzuim aan te pakken. De training is door de medewerkers positief ontvangen. Door de vakkundigheid van de trainer zijn de medewerkers beter gaan nadenken over wat hun lichaam wel en niet kan.