Werkplekonderzoek Ergo Zit

Pijn of ongemak aan rug, nek en schouders, wellicht herkent u dit of u heeft zelf klachten? Kies dan het Werkplekonderzoek van Ergo Zit voor het beste resultaat. Wij helpen u deze regelmatig voorkomende klachten te verminderen en in de toekomst zelfs te voorkomen.

Voor wie?

Of u nu op kantoor zit, in de bouw werkt, aan een productielijn staat of in de gezondheidszorg werkzaam bent; Ergo Zit komt bij u (en uw medewerkers) voor een deskundig werkplekonderzoek. Hier analyseren en informeren wij u over uw klachtenbeeld, adviseren wij u over het juist instellen en gebruiken van de werkplek, geven wij tips voor uw dagelijkse activiteiten en laten wij u direct ervaren en voelen wat deze veranderingen voor effect hebben.

Wilt u binnen uw bedrijf bij meerdere medewerkers laten adviseren? Vraag dan een offerte op maat aan of of wellicht is de workshop 'gezond werken' een goede oplossing voor u. Een praktische, op preventie gerichte workshop voor uiteenlopende beroepsgroepen. 

Het Werkplekonderzoek Ergo Zit bestaat uit de volgende onderdelen: 

Wat kunt u verwachten? 

  • Heldere en duidelijke analyse van uw dagelijkse activiteiten

  • Inzicht in de effecten van uw gedrag op het klachtenbeeld

  • Tips voor direct resultaat

  • Schriftelijke terugkoppeling

  • Één aanspreekpunt 

  • Winst op de lange termijn

Meer informatie aanvragen

Ervaringen van klanten

Tanja Funcke-Lagerburg Tanja Funcke-Lagerburg
Openbaar Ministerie

Ergo Zit heeft bij mij een werkplekonderzoek gedaan en dit heb ik als zeer prettig ervaren. Door middel van veel vragen hebben we uiteindelijk naar alle waarschijnlijkheid ook de achterliggende oorzaak ontdekt van mijn klachten, iets wat de huisarts nog niet was gelukt. Na een week een nieuwe stoel en ander type muis gekregen en ik kan echt zeggen dat mijn klachten tijdens het werk een stuk zijn afgenomen. Al met al echt petje af voor Ergo Zit en in het bijzonder voor Maarten van Zon. Zijn nazorg is ook hartverwarmend!!

Bekijk onze aanpak