Consultancy

U kiest voor de maatwerkregeling voor uw arbo zaken of u bent op zoek naar een geschikte bedrijfsarts. U zoekt een fysiotherapeut binnen uw organisatie of u heeft behoefte aan een sparringpartner bij uw verzuimvraagstukken dan kan Ergo Zit u verder helpen.

Los van de aangeboden pakketten zoals het individuele Ergo Zit Traject, de preventieve trainingen en opleidingen kunnen wij uw organisatie ook begeleiden bij uw gezondheidsvraagstukken. Mogelijk wilt u Ergo Zit structureel en contractmatig in huis hebben voor de begeleiding van uw medewerkers. Er zijn diverse mogelijkheden en we gaan graag het gesprek met u hierover aan.

  • Ergo Zit in huis; Wij leveren op vaste tijdstippen een adviseur binnen uw organisatie. Wij zullen uw medewerkers begeleiden met werkplek gerelateerde klachten en preventief voorlichten;

  • Wij gaan voor u op zoek naar een geschikte bedrijfsarts;

  • Uitvoeren van de RI&E voor kantoren;

  • Advisering en levering van de juiste bureaustoel voor uw medewerkers.

Meer informatie aanvragen

Ervaringen van klanten

Annemieke Snijders Annemieke Snijders
Reclassering Nederland

Als werkgever zijn we blij een beroep te kunnen doen op Ergo Zit. Hun visie en expertise zijn waardevol voor de preventie en benadering van gezondheidsklachten van onze werknemers. Het contact met de consultants en back-office is zowel professioneel als prettig en informeel

Dave Smits Dave Smits
Van Lanschot Bankiers

Ik ben bij jullie geweest om een goede stoel uit te zoeken voor mij aangezien ik chronische rugklachten heb. Ik ben goed opgevangen en geholpen bij deze keuze. Vervolgens is Ergo Zit dezelfde week nog met de stoel naar het kantoor gekomen. Een paar weekjes later volgde er nog een belletje of alles naar wens was en ook dat heb ik als prettig ervaren. Al met al bedankt voor alles.

Bekijk onze aanpak